Vera naplója - új funkció a Facebook oldalunkon

2011. szeptember 13. 14:57 • facebook, koncert, liska vera, napló, savaria, szombathely, utazás

 

 Sziasztok!

Kedves szeretett énekeslányunk, Liska Vera úgy döntött, hogy ő is szeretne megmutatkozni előttetek, nem csak mint énekes, hanem mint létező emberke:) Ennek eredményeképpen ezentúl ő is fog nekünk blog bejegyzéseket írni. Nagyon kedves és szórakoztató a stílusa, megéri olvasgatni!

Ezeket az oldalakat személyes jellege miatt csak a Facebook oldalunkat like-olók tudják majd teljes terjedelmében olvasni. Szóval ne sajnáljátok a kattintást tőlünk;)

Vera első bejegyzése - részlet:

 

Még soha nem készítettem blog-bejegyzést… valahol ezt is el kell kezdeni! Bár nem vagyok valami net-béjbi, ám valahogy csak megoldom (Balázs segítségével!)! –persze ti nem látjátok, mi van e mögött: egy esős csütörtök este, itthon, rommá ment géppel, végül a sokat látott jegyzettömböm tetején kezd alakulni ez a kis történet… tarka lepke, kis mese:)

A mozgalmas nyarunk utolsó koncertje volt a Savaria karnevál bulija. Nyúlfarknyi nyaralásom után érkeztem Debrecenbe- második otthonomba-, ahonnan kezdtük mintegy 100 km-es kiruccanásunkat. Nem kis izgalommal, némi késéssel, de elindultunk az év egyik legforróbb, melegrekordokat döntögető napján. Előre megbeszéltük, hogy mindenképp légkondis busz kell, mert meg fogunk halni, de azt már meglepettség nélkül fogadtuk, hogy a frissen kitisztíttatott légkondi PERSZE nem működött… miért is működött volna??!!

A Pesten dolgozó kollégák beszálltak félúton, majd jól véve az akadályokat, síró testtel mintegy 6 és fél óra döcögés után megláttuk Szombathely határát. Nem kis öröm lett rajtunk úrrá! ......

 

Ha tovább szeretnéd olvasni, kattints ide, vagy látogasd meg a Facebook oldalunkat!

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua