Végre itt:)

2009. június 18. 16:07 • album, budapest, honlap, kobuci kert, koncert

 

Végre eljött ez a pillanat is! Sikerült megérnünk (már akinek:()!

Tegnap kaptam az üzenetet, hogy Kapcáéknak már a kezében van az új lemez, holnap pedig megyünk és megünnepeljük egy atom koncerttel a pesti Kobuci Kertbe, ami most nyílik ( http://kobuci.hu ). Tuti este lesz, nem is tudom hány számot játszunk, de az új lemezt végignyomjuk, a régiről is lesznek dalok, plusz a koncert után a zenekar tagjai maradnak a helyszínen, és Kobucis flashben, bodzaszörpöt kortyolgatva, na és hajnalig örömzenélve ünnepelünk!

Aki teheti, az mindenképp jöjjön, ingyenes a buli, lehet majd lemezt venni stb.

Találkozunk Pesten!!!!

Egy kis ízelítő:

 

Az új honlapról szeretnék még annyit elmesélni, hogy a zenekar teljesen önerőből hozta létre, főleg Balázs meg én:) És hát igen, van még benne egy két kis apró stikli, de ezek folyamatosan javítva leszenk, sőőőőt, később fejlesztve. Lesznek tuti játékok is, meg egyéb nyalánkságok, most egyenlőre ennyi.

Természetesen mi is nagyon szerettük a régi kis kedves házikós oldalt, de úgy döntöttünk, hogy hátat fordítunk a vidéknek, és ráköltözünk egy borítékra:) Szóval a lényeg hogy a honlap béta verzióban van, még tesztelgetjük, ti is tegyétek ezt, és ha van valami, akkor a fórumban (nem a debreceniben:)) nyitottunk egy topikot, ahova beírhatjátok a talált esetleges hibákat. Mi meg megnézzük! Ja, és még valami: a régi honlap fanoknak üzenem, hogy nem töröltük le, megtalálható most is:) A multi menü alatt rejtettük el!

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua