Vége a nyárnak, de nincs vége semminek:)

2010. augusztus 25. 10:49 • artúr, campus, cicó koktél, debrecen, diósgyőr, disco, fesztivál, hajdúnánás, halászlé, karcag, kazincbarcika, könyvhét, kőszeg, kobuci, koncert, mezőtúr, nagykároly, nöf, nyírbátor, paddy and the rats, panyola, pálinka, szamos, tiszacsege

 

Sziasztok!

 

Elég régen jelentkezünk itt, de ezt tudjuk be a sok sok nyári programnak, meg a kevés emléknek ami maradt:)

Azért kiemelném, hogy Panyolát megint megjártuk a szó pozitív értelmében, megint folyt a fincsi pálesz a színpad mögött, megint hatalmas buli volt.

Folk error - Panyolai határmenti világzenei napok

/Panyola/

%more%

Azfeszt se volt gyenge, ráadásul kiegészült a zenekar két nagyon jó ismerőssel a Honolulu Starsból: Kiss Virág a vokált erősítette, míg Bakos Attis perkázott ezerrel a színpadon. Meg egy tapasztalat így Azfeszt után: nem az igazi meginni egymás után három Monster félliteres energiaitalt, mert félő hogy felrobban a szíved :D

Folk error - AZFESZT 2010 fűrdő rakkenróll

/Azfeszt/

Nagykárolyban is voltunk a határ tulsó oldalán, köszönet Pamacsnak és a hostess lányoknak, hogy mint egy igazi sztár zenekart úgy fogadtak minket, minden kérésünket lesték, és teljesítették. Na jó, nem mindet, de ez érthető is asszem:D És külön puszi innen Noéminek, aki egészen a Paso koncert elejéig eltűrt minket a színpad mögött:)

Folk error - Nagykárolyi Öröm Fesztivál

/NÖF Fesztivál, Nagykároly/

Campus is megvolt, ahol Apagyi Laci barátunk beszállt metál gitározni, és öcsém szerint atom kökemény rákkenróll fílingje lett az egésznek. Aki kíváncsi, Kobuciban most 27-én újra jön Lackó is. Egyébként a Campus is jó kis széthőbörgős koncert volt, kár hogy kevés időnk maradt a beállás miatt. Pedig mi már elkezdtük órákkal koncert előtt;)

Folk error - Debrecen, Campus Fesztivál 2010 - FOKK színpad

/Campus Fesztivál 2010/

Végre eljutottunk Mezőtúrra is, ahol bár táncolni nem lehetett, de azért jó kis hangulat volt, amiért nem kevés köszönet illeti fő hangulat felelőseinket, Kriszmit, Királylányt és Gyuszit :)

Folk error - Mezőtúr, Artúr fesztivál

/mégis van kép Mezőtúrról, köszönet érte Bíró Lászlónak:)/

Folk error - turnébusz utazgatás

/Mezőtúrról nincs képem, ezért utazgatós képet kaptok :)/

Kazincbarcikán is tiszteletünket tettük, ahol megismerkedtünk a a Cicó koktéllal (vodka, kóla, jégkocka, citromkarika), ami felejthetetlenné tette az estét, és egyben elfelejtetté is:) Viszont legalább a zenekar nagy része szétdiscózta Barcikát, amire eddig nem nagyon volt példa. De jó arcok voltak az emberek, muszáj volt maradni még táncolni:)

Folk error - Kazincbarcika, Cicó koktél, Szendrei Attila, Nádas Péter, Kriszmi, barcikai spanok

/Nem cicóztunk, Cicóztunk:)/

Hajdúnánáson kaptunk ajándék koncert felvételt Enikőéktől, köszi köszi, meg ránk pörgött egy ötvenes asszony aki minden áron autogrammot akart a mellére, majd táncolni akart. Szerencsére Géza megvédett minket:)

Folk error - Kazincbarcika, Kaszap Atilla, Kovács Balázs, Liska Vera, Bálint Levente

/Nánásról sincs képem, ezért még egy Barcika/

Kőszeg bár nincs közel, ellenben nagyon messze van:) De szép hely, nagyon jó hangosítás volt, és újfent jó kis hangulat kerekedett a koncertre.

Folk error - Kőszeg, Könczei Bálint, Kovács Balázs, Samu Zoltán, Karácsony Judit, Szendrei Attila

/Egyeztetés Kőszegen/

Tiszacsegén megpróbálta az eső elmosni a koncertet, de csakazértse, meg táncoltattuk a helyi lagzi zenére vágyo közönséget. És utána isteni halászlét kaptunk. Tényleg, eddig minden nyáron elmosott az eső jó pár koncertet, idén megúsztuk:)

Folk error - Tiszacsege, halászlé

/Szintén nincs képem, ezért nesze isteni halászlé/

 

Felléptünk a diósgyőri várban is a Paddy and the rats-ékkel. Ilyen díszlet mellett mindig jó zenélni.

Folk error - Nagykárolyi Öröm Fesztivál, Liska Vera, Kovács Balázs, Bálint Levente

/szintén nincs fotóm, ezért még egy Nagykároly/

Volt egy délelőtti matiné koncert is Debrecenben a Könyvhéten a Kossuth téren, ami az időpont és a látogatók átlagéletkora ellenére szintén kellemes volt.

Folk error - Debreceni Könyvhét

/délelőtti szittya matiné/

Karcag is végre megkaphatta a maga adagját a szittya rákkenróllból, hála Mulicz Feri igazgatóúrnak:) És Leviózának pedig sikerült egy atlétás fülbevalós furi emberkétől megkérdezni, hol lehet behajtani autóval, meg közölte, h ma este itt Folk error koncert lesz, mire a jól szituált úriember: igen? Köszi Levi:D

Folk error - Debreceni Könyvhét, táncoslányok

/táncoslányaink a debreceni Kossuth téren/

 

Bocsi ha netán kihagytam volna valamit, ennek több oka is lehet, egyrészt lehet én se voltam ott, másrészt lehet nem emlékszek rá:D

Folk error - AZFESZT 2010, Nádas Péter, fotó Szepesi Boglárka

/átéreztük a rákkenróóólt/

 

Összegzésül azt mondanám, hogy a zenekarnak is igen szupcsi nyara volt, sok helyre eljutottunk, és sikerült mindenhol faszás hangulatot teremteni a régi és az új dalainkkal.

 

De nincs vége semminek, jön végre az ősz, tervezünk egy új se nem kis se nem nagy lemezt megjelentetni, vendégekkel, új dalokkal.

 

És persze koncertek is. Nyáron eléggé elhanyagoltuk Budapestet, ezt most megpróbáljuk 3 hét alatt bepótolni:


augusztus 27. péntek Kobuci Kert: fellép a Folk Error, a Paddy and the rats és utána Dj Suefo tolja a zenét

szeptember 4. szombat Újpest, Főtér

szeptember 12. vasárnap Magyar Dal napja, Kobuci Kert: Muzsikás, Anselmo crew, Folk error, Napra, Beshodrom

Szintén szeptember 10. Boldog, szintén Magyar Dal napja a Folk errorral

 

Szóval aki lemaradt a nyáron rólunk, most még bepótolhatja;)

 

 

Köszi mindenkinek az utóbbi 3 hónapot, még sok sok ilyen nyarat mindenkinek. Most pedig de nehéz az iskolatáska... Már akit érint:)

 

És a végére három videó a nyárról:

Panyola:

 

Nagykároly:

 

TV2-s óriás riport:

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua