Újabb pesti koncert

2010. január 24. 16:40 • ajánló, budapest, buli, gödör klub, jutasi, koncert, les hurlements, maszkura, video

 

El is érkeztünk az év első pesti koncertjéhez. Zenekarunk február 4-én fog legközelebb felutazni a messzi messzi fővárosba, hogy tiszteletét tegye a jelen lévő rajongóknak, ismerősöknek, bulizni vágyóknak, pultosoknak és kidobóknak:)

Ami biztos, hogy megszólal sok sok régi dalunkon kívül már új is, meg hogy tuti zenekarokkal játszunk együtt! Akikről most akkor szólnék is pár szót kedvcsinálóképpen.

Tessék:

 

Les hurlements d'leo

akcióban a franciák

Hivatalos info:

"A Les hurlements d'leo az egyik legjobb francia  zenei export, ha mondhatjuk így, hiszen képviselői és egyben iránymutatói is az újhullámos francia sanzonnak. A Bordeaux-i bárzenéléseket követően a 90-es évek végén indult be a karrierjük. Hegedű, tangóharmónika, trombita, nagybőgő, akusztikus gitárok, tradícionális folklór zene és cigány muzsika, valamint a külföldi fellépések inspirációi jól összekeverve eredményezik a francia alternatív zenei színpad Hurlements d’Léo -s egyveleget. Lehetőséget nyújtva mindazoknak, akik késői születésük miatt nem ismerték a Mano Negra és a  Les Négresses Vertes zenekarokat, melyekkel sokszor összehasonlítják őket, heves, lendületes, dinamikus muzsikálásuknak köszönhetően. A  Les Hurlements d’Léo  nagyszerű zenei előadással ajándékoz meg Bennünket, kár lenne kihagyni !"

Meghalgattam én is, nekem bejön, elég valószínű, hogy egy két sör elfogyasztása után én is az első sorban fogok ugrándozni:) Ha meg kéne határozni, leginkább azt mondanám, hogy olyan Quimbys-YellowSpotsos punk-ska-swing-sanzon őrület. Mindenesetre jól tolják!  (Ha valaki tudja esetleg honnan lehetne beszerezni mp3-ban, az szólhatna;))

Csak hogy ti is lássátok:

 

További videók és zenék: http://www.myspace.com/leshurlementsdleo

 

Maszkura és a Tücsökraj

Maszkura tücsökzenél

Hát róluk szerintem nem sok mindent kell mondani, aki járt a Kobuciban, fesztiválokon, Goulasch koncerten, az ismeri Maszkura összetéveszthetetlen egyedi stílusát, harmónika játékát, különleges szövegeit. Ezen az estén a Tücsökrajjal kiegészülve fogja nyomatni a szégyentelen dalait:) Tudod: ééén csókolóznék a p***dal...

Azért egy videó tőlük is jöhet. Személyes kedvencünk, a nyáron nem kevésszer énekeltük hajnalban hazafelé koncertek után a buszon magunkból kivetkőzve:)

 

Honlap pedig: www.tucsokraj.hu/flash.html

 

Dj Jutasi

Tamás már megint kever

Régi jó ismerősünk, közös remix elkészítő, Goulaschban kollégákkal zenélő, hajnalig atom talpalávalót nyomó Tamás nyomja a zenét a koncertek után. Aki még nem ismerné, annak annyit kell tudnia, hogy az ő bulijain az autentikus népzenétől kezdve a 60-as évek slégereinek átdolgozásain keresztül az orosz folk-metál-punkig minden stílus simán elfér. Meg persze elhangzik egy két Goulasch Exotica sláger is, ha már Tamás az értelmi szerzője:) Nekem is volt már szerencsém egyszer kétszer résztvenni bulijában, háááát, megőrültünk:) Szívesen megosztanám egy két összeállítását is, de asszem nem lenne teljesen legális vagy mi. Inkább gyertek el és hallgassátok és úgyis beálltok hőbörögni:)

Azért egy dal tőle is befigyel Jútubon:

Néhány kép egy hasonló buliról szintén Dj Jutasi zenéjére:

Az utolsó kép meglehetősen jól dokumentálja a végkimenetelt:D

 

Szóval akkor összefoglalva: február 4-én csütörtökön koncert lesz Budapesten a Gödör Klubban este 8 órától.

Fellép:

  • Les Hurlements D'Leo /Fr/
  • Folk Error
  • Maszkura és a Tücsökraj
  • Dj Jutasi

Belépő ha jól olvastam 1200 magyar pénz. További infók: www.godorklub.hu

Nincs kifogás, jönni kell! Legközelebb talán nyáron a Kobuciban lesz ilyen buláj:) Mi tuti ott leszünk. Ami azért nem meglepő, lévén zenélünk:D

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum