Újabb 4 for dance esemény

2009. október 14. 16:01 • 4fordance, csillag születik, rtl klub, video

 

Nem, most kivételesen nem a fiúkat szeretnénk bántani, mert ők nem csináltak semmit:) Meg miért is bántanánk, hisz nincs semmi gondunk egymással. (Bár volt egy siófoki közös buli, ami igen vicces módon elmaradt, mondván túl népiesek vagyunk, de erről ők végképp nem tehetnek, a szervezők - na nem a siófokiak - sara volt, de sebaj)

Csak annyi történt, hogy reggel kaptam egy levelet a Youtube-tól, angolul, így nagyon nem olvastam végig, de a lényege a következő volt:

tárgy:

Video Removed: Copyright Infringement

tartalom lényege:

This is to notify you that we have removed or disabled access to the following material as a result of a third-party notification by Magyar RTL Televízió Zrt. claiming that this material is infringing:

Csillag Születik - 4 for Dance feat. Folk Error: http://www.youtube.com/watch?v=xAc4njMg0u0

 

Megnéztem azóta, természetesen a többi általunk felrakott 4 for dance videót is leszedték. Az nem számít hogy egyedül mi töltöttük fel anno ide, és emiatt láthatták több 10.000-en utólag is a számokat.

És hát köszönjük szépen **** magyar RTL klub. Gondolom hogy óóóóóóriási szerzői jogokat sértettünk az általunk megírt-feljátszott dalok,  a jó ismerősök által táncolt műsorok, és a mindenki által fogható, felvehető. bárhova feltehetőműsorszámok közzétételével. Ezt le tudjátok szedni, ezt le kellett. Biztos bekavarna az új Csillag születikbe vagy mittudomén. De bezzeg a Mónika show (banned by ORTT) képernyőn nem is látható felvételei, azok persze maradhatnak (lásd ezt a gyöngyszemet: http://www.youtube.com/watch?v=wB5O5OU8bqk . Ez mehet továbbra is meg a hasonlók)

/csak úgy, hogy legyen valami képi elem is:D/

Na, annyira legalább rájöttem, hogy nagyon jól tettük anno a Csillag születik felvétele közben, hogy elmagyaráztuk a büfében a műsor dolgozóinak a szerény véleményünket az ott dolgozókról és magáról az RTL-ről:D

 

Ui.: ha valaki netán letöltötte volna ezeket a felvételeket, vagy felrakta más helyre, az szóljon már, küldjön egy levelet, és mánazonnal mindenhova felrakjuk. Elméletileg nekem is megvan, de lezúztam a vinyóm tavaly, így én nem tudom pótolni. Köszi!

 

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua