Szolgálati közlemény

2012. szeptember 25. 07:31 • elköszönés, nádas péter

 

Kedves Barátaink, Közönségünk!

Nádas Péter, Folk Error

Szeretném tudatni veletek, hogy több mint 6 évnyi közös munka után elbúcsúzom a zenekartól. A rákkenróll életmód, a sztársággal együtt járó negatívumok, a véget nem érő celeb partyk és a mértéktelen kábítószer fogyasztás miatt legyengült a szervezetem, és nem tudom folytatni a közös munkát.

:)

Viccet félretéve:

A zenekar oszlopos tagja vagyok a kezdeti szárnypróbálgatások óta. Rengeteg közös koncerten, bulin vagyunk túl. Megszámlálhatatlan szép élményt kaptam azalatt a több mint 6 év alatt, amíg együtt zenéltünk. Kis csapatunk igazi családdá kovácsolódott. Szerintem egy igen kellemes zenét sikerült összehoznunk a két világ találkozásából. Rockerek és népzenészek. Bátor gondolat volt, de megérte.
Vannak az emberek életében olyan pillanatok, amikor váltania kell, ilyen olyan okok miatt. Én most jutottam el oda, hogy szeretnék továbblépni személyes okokból. A többiekkel ezt megbeszéltük és úgy érzem, hogy jó érzésekkel tudunk elbúcsúzni. Nincs vita, nincs félreértés, egyszerűen így alakult. Akik voltak az utolsó néhány koncerten (pl Mátészalka) azok láthatták, hogy milyen önfeledt közös örömzenéléssel tudtunk elköszönni egymástól.

Én ezennel szeretném letenni alantot, illetve továbbadni Bakos Attila barátomnak, akit már láthattatok a zenekarban, pár alkalommal helyettesített engem valamint néhányszor perkázott is. Biztos vagyok benne, hogy ügyesen fog helytállni a továbbiakban, és kreatív, lelkes, hatékony tagja lesz a kis szittya csapatnak.

Szeretném megköszönni a többieknek a közös éveket, a közönségnek pedig azt, hogy ilyen sokáig kiálltak mellettünk és jöttek és szurkoltak és táncoltak és jól érezték magukat:)

Nem fogok eltűnni teljesen, továbbra is kiváncsian követem a zenekar munkáját, várom az új dalokat (mikor lesz új lemez?? ;)) és az is előfordulhat még, hogy a színpadon is megjelenik a zenekarban, ha úgy hozza az élet, de már csak mint helyettes vagy vendég.
Én tiszta szívből sok sikert és rengeteg jófajta szittya muzsikát és közös zenélést kívánok a Folk error zenekarnak!

Viszlát Barátaim! Jó muzsikálást Folk error!

Az egyik legszebb emlékkel köszönnék el tőletek:

Üdv

Nádas Peti

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua