Médiadíj 2009 - szavazz te is!

2009. szeptember 17. 10:57 • budapest, buli, honlap, kobuci, koncert, pucageri, szavazás

 

Sziasztok!

Lassan elkészülünk majd a nyár képes összefoglalójával is(már csak el kéne kezdeni beírni:D) de hogy addig is történjen valami, hát tessék nekünk újfent segíteni!

Néhányszor már bebizonyítottátok, hogy ha kell, akkor sok követ meg tudunk együtt mozgatni. Most újfent a segítségeteket kérjük.

A Magyar Internet Média és Web Díj 2009 versenyre versenyre beneveztük a honlapunkat, mert nagyon büszkék is vagyunk rá, meg tetszik nekünk:) Nem hiába saját gyerek. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy ha tetszik a honlap, vagy csak szimpatizáltok velünk, akkor szavazzatok ti is ránk a versenyen. Az eredmény hírdetés szeptember 25-én lesz, szóval nem sok idő van hátra, húzzunk bele!

Itt lehet szavazni:

http://www.mediadij.hu/2009/nevezettek/13-web-muveszet/166-folkerrorhu

Szavazáshoz regisztrálni kell sajnos, de egy két perc az egész.

Előre is köszi mindenkinek a segítséget - szavazást!

Kedvcsinálónak egy vidám kép a nyárról:

/Kobuci zsírosdeszka/

Kobuciról jut eszembe, hogy az eredmény hírdetés napján Budapesten a Kobuci Kertben tartunk nyárzáró őszkezdő szeptember végi megabanzájt! Ha még jó eredménnyel szerepelünk a versenyen, akkor aztán szétpakoljuk a Kobucit:)

 

Üdv

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua