Márciusi hírek

2010. március 9. 08:09 • a38, életjel, beregszász, buli, debrecen, fokk, kobuci, koncert, lengyel, miskolc, pankkk, perényi, pixelfilm, sony, válogatás, vian, video, zakopower, zuboly

 

Lassan végre itt lesz ténylegesen a tavasz, itt az idő hogy végre beinduljon a zenei élet is, sőt, még két hónap és a fesztiválszezon is kezdetét veszi:)

Sok minden történt a zenekarral az utóbbi hónapokban, jó is, rossz is, de azért túlnyomórészt jó dolgok, aminek nagyon örülünk.

Ezek közül szeretnénk néhány dolgot megosztani veletek.

Először is az angol székhelyű Songlines magazin a márciusi számával kiadott egy válogatáslemezt is World Music from Hungary címmel, amin többek között van szerencsénk nekünk is szerepelni. Erről annyit kell tudni, hogy a világ 70 országában 25.000 példányban terjesztik a magazint, valamint a válogatást a Magyar Zenei Exportiroda állította össze.

/nagy méretért katt a képekre, az online változatárt katt IDE/

Szóval most már csak egy gyufaszálnyi távolságban van a világhírnév és a Sechelles szigeteki zenekari nyaraló megvásárlása. Ha mégse jönne össze, megyünk továbbra is Mátraalmásra nyaralni, ami a szemünkben nem sokban marad el a messzi szigetektől, ráadásul jófej a kocsmáros meg a helyiek is és még a kreativitást serkentő szesz italok is megfizethetőek;)

Tárgyalás van egy másik válogatás lemezen való szereplésről is, ezt kis hazánkban adná ki egy nagy nagy kiadó, és egy sorozat második tagja lenne, de inkább ne kiabáljuk el.

%more%

További jó hír, hogy a PANKKK videóklippes pályázatán sikerült megnyernünk a maximális összeget, amit már csak még egyszer annyival kell kiegészítenünk, és elkészíthetjük első hivatalos nem általunk összevágott profi csapattal készített videónkat. Erről meg annyit, hogy jóbarátainkkal, Tokay Petiékkel tervezzük az elkészítést, ők a PIXELFILM, és sok sok zenei videő fűződik már a nevükhöz (Tankcsapda, Tóth Gabi,Kowalsky meg a vega, Ganxsta, Zanzibár, Skafunderz meg még sok sok) és tavaly ők nyerték a Viván az év videóklippje díjat. A klip meg szittya lesz az tuti. Puszta, szürkemarhák, kis bakterház fíling. Tuti lesz:) Reméljük le is játsza talán egy két zenei csatorna, akik híresek róla hogy az ilyen muzsikákat mennyire részesítik előnyben.

És hát jönnek jönnek a koncertek! EZ a legfontosabb!

Kialakulóban van egy kapcsolatunk a miskolci Paddy and the rats ír punk zenekarral. Velük két közös koncert van, de tervezzük a továbbiakat is.

A Paddy and the rats tagsága

2010. március 12. péntek 20:00 /pontos kezdés!/

Debrecen, Perényi 1 Zenei Klub

- Honolulu Stars, Folk Error, Paddy and the rats

Perényis plakát, nagyításért katt a képre

 

2010. március 13. szombat 20:00

Miskolc, Vian Klub

- Folk Error, Paddy and the rats

 

 

Ismét megrengetjük a hajót is reményeink szerint:

Magyar - lengyel barátság jegyében ingyenes koncert az A38 hajón

2010. március 23. kedd 20:00

Budapest, A38

- Zakopower (PL), Zuboly, Folk Error

ZakopowerZuboly

A Zakopower és a Zuboly

 

Meglátogatjuk Ukrajnában élő honfitársainkat is:

2010. március 26. péntek 17:00

II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Díszterme

Beregszász, Ukrajna

 

 

És jön jön jön.... Újra nyit a Kobuci április 16-án pénteken, a nyitó bulin is mi fogunk muzsikálni, lehet rá készülni lelkiekben, hogy a szokásos, hajnalig tartó kobucis málnafröccsös ereszd el a hajam partyk úrja indulnak!

 

 

A következő jelentkezésig mindenkinek minden jót és utólag minden kedves lány ismerősünknek boldog nőnapot!

 

Ééééés Tamáséknak sok boldogságot:)

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua