Magyar Dal Napja

2010. szeptember 15. 16:21 • boldog, budapest, kobuci

 

Szeptember 12. koncertezéssel telt a zenekarnak. Dél körül indultunk Debrecenből, aztán összeszedtük a társaságot és négy körül be is futottunk a Kobuciba.

Itt már reggel óta ment a műsor, délelőtt gyerekprogramok, délután koncertek. Érkezésünkkor az Ágoston Crew zenélt. Gyorsan meg is ittunk egy málnafröccsöt, bodzaszörpöt, sört...

Épphogy tudtunk egyet szusszanni, már pakolászni kellett, hogy tudjuk tartani a menetrendet, gyors beállás után kezdhettük is a koncertet. Szerintem igen kellemes kis bulit sikerült csinálni, a koncert végére elég szép kis tömeg gyűlt össze a színpad előtt.

Gyorsan leszaladtunk a színpadról, hogy átadjuk a helyet az éppen megérkező Naprának. Meghallgattunk egy pár számot, ettünk egy kobucit, babgulyást, aztán indulhattunk is tovább Boldogra.


(Forrás: dalok.hu)

Mire megtettük azt az 50-60 kilométert egész kellemes lett a zenekar hangulata. Ezen még csak emelt a kedves fogadtatás. Szerencsére még volt majd' egy óránk, hogy kipihenjük eme hatalmas út fáradalmait, és belehallgassunk az éppen zenélő zenekarokba, aztán elérkezett a színpadra lépés ideje.

Gyors beállás után egyből a húrok közé csaptunk, mert itt is tartani kellett a programot (bár elképzelhető, hogy egy kicsit többet voltunk a színpadon). Úgy érzem, a nagy páratartalom ellenére, sikerült megtáncoltatnunk a közönséget és egy nagyszerű buli részesei lehettünk. Utána még meg lettünk vendégelve finom babgulyással is.

A változatosság kedvéért vissza a buszba, és eléggé megfogyatkozva bár, de Debrecennek vettük az irányt, de hát másnap egy új (munka)hét kezdődött.

 

És a végére egy közérdekű bejelentés: „jóárasítottuk” lemezeinket, így a demo 1000, az album pedig 2000 forintos áron vásárolható meg koncerteken is és a honlapon is.

 

És még egy: szombaton (2010. szeptember 18-án) Folk Error az Etnoklubban a Duna Tv-n 12:35-től.

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum