Kisebb változások, fejlesztések

2009. december 2. 08:18 • angol, érdekesség, háttérkép, ingyen, iwiw, kérdőív, közösség, német

 

Sziasztok!

Most hogy rám szakadt a nagy munkanélkül itthon lézengés, egy két dolgot megcsináltunk, fejlesztettünk, amiket reméljük hogy használni is fogtok!

Először is elkészült a honlap angol és német aloldala a legszükségesebb infókkal, ha netán külföldi ismerőseiteknek szeretnétek rajolni az itthoni muzsikákkal! Egyelőre még nincs feltöltve teljesen, mert várjuk a fordításokat (amiért is előre is nagy nagy köszönet az illetékeseknek, Józsinak és Máténak), de ez is meg lesz hamarosan.

Másodszor a multi menüt bővítettük egy új elemmel, az érdekességekkel (hülye név, de jobb hirtelen nem jutott eszembe). Itt olyan cuccokat találhattok meg, amivel "folkerrorosra" alakíthatjátok gépeteket, munkahelyeteket, szobátokat, akármit. Szóval letölthető, akár nyomtatható és egyéb dolgok, amik persze folyamatosan bővülni fognak, ahogy az idő meg a kreativitás engedi:) Sőőt, ha van rá időtök és tehetségetek, csináljatok ti is Folk Error cuccokat, küldjétek el nekünk az email címünkre, és ha jól sikerült, kirakjuk azt is a szerző megjelölésével;)

Harmadszor élve a XXI. századi közösségi oldalak lehetőségével, mától minden bejegyzés, koncert, galéria és az egyebek egy kattintással megoszthatóak lesznek az IWIWen. Nincs más dolgotok, mint rákattintani erre a gombra:

Felugrik egy ablak, és már mehet is a megosztás, ami aztán a hírfolyam elemei között fog megjelenni minden ismerősöd számára.

Plusz van egy kérdőív, amit szeretnénk, ha minél több embernek elküldenétek (főleg olyanoknak, akik hallgatnak sok sok ilyen fajta zenét) és kitöltenétek, hogy minél több érdekes infót szedhessünk össze a szokásaitokról, hogy a legközelebbi meg PR kampány keretében rátok igazíthassuk a mondanivalónkat:D De tényleg, ha tehetitek, küldjétek el mindenkinek! Köszi!

Itt a kérdőív: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/270104093/

További szép napot mindenkinek!

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua