Hoppá-hoppá!

2008. szeptember 27. 08:34 • próbaterem, Take Five

 

Csak dióhéjban: találtunk végre próbatermet, jó nagy, szép sárga a fal. Vasárnap voltunk egy páran, hogy valami hangszigetelést, zárcserét, és hasonlókat eszközöljünk. Háááát, nem mondom, hogy százas lett az eredmény, de valami értelme csak volt :)

Tegnap felszereltettünk még egy megadurva lopásgátló vasrácsot is az ajtóra. Na és már csak ez hiányzott, hogy a hangszerek is bekerüljenek a terembe. Tegnap hármasban rögtönöztünk is egy kis muzsikálást (dob-gitár-bőgő). Még egy picit szokatlan a helyszín, de majd megszokjuk :)

Mindent összefoglalva, amint kiborul a helyszínen valamennyi sör és valamennyi bor (esetleg boroskóla), bejelenthetjük, hogy "A próbaterem hivatalosan is fel lett avatva."

A végére meg annyit, hogy ma zenekarilag is megpróbálkozunk a zenéléssel, délben az új szerzeményben, este pedig a budapesti take five clubban, ahova mindenkit szeretettel várunk.

 

/folkerror.blog.hu-ról másolva, publikálás: 2008.09.27. 08:34/

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua