Holnap megyünk.... Vagyis

2008. augusztus 1. 11:35 • azfeszt, fesztivál, fénykép

 

Sziasztok megint!

Ha tudjátok, akkor mindegy, ha nem akkor most szólok megint. Holnap Azfeszten Nyírbátorban fellépünk a Kemping Színpadon (ahun tavaly is és milyen jó volt, lásd a képet:) ) este 22:00-től.

Na, hogy minden tuti legyen, mi a biztonság kedvéért Attissal / dob / meg Pucával / csere dob / már ma lemegyünk, hogy bemérjük a helyszínt. Meg hogy körbenézzünk. MEg hogy megkóstoljuk a büfé termékeit. Meg a strand medencét is:)

Úgyhogy valaki lát 2+1 embert ma a folkerrorból azfeszten, az ne lepődjön meg.

Na meg ha már itt vagyok, beszámolok arról is, hogy szerdán hazajött Puszázseri Spanyolból, ennek örömére volt eg ykis összejövetel a debreceni Jazz nevezetű kultúrális helyszínen. Sajna én nem tudtam megvárni, mert mellybetegséggel küszködök, de a többiek asszongyák jó buli volt, jó sokáig. És még Ibolya barátnémhez is benéztek a srácok:) Ja, meg ott volt a zenekarból Lacika meg Zülü is, na meg Balázs, meg Attis is. Szal velem együtt több mint a zenekar fele. Akár próbálhattunk is volna. Persze ha lenne próbatermünk:D Tényleg, ha valaki tud olcsó jó  probatermet Debrecenben, az írjon már nekünk, mert eddig félévig Nyírjestanyán voltunk 4 FOR DANCE-kal, de nekünk az bonyi, szal visszajöttünk Debrecenbe. És most próbatermileg hómlesszek lettünk na.

Bár most amúgyis sútidózunk, nem próbálunk, de azért na. Stúdiórol jut eszembe, haladunk azzal is. Olyan jó  laza folkerror tempóban:D De azért zsír lesz a végeredmény.

Csak hogy legyen még valami, berakok még egy képet tavalyi azfesztről nektek:)

Durva fellépőruha legyen:D:D:D:D

Üdv mindenkinek

Peti

 

/folkerror.blog.hu-ról másolva, publikálás: 2008.08.01. 11:35/

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua