Fényes Napok

2012. szeptember 3. 12:01 • fényes napok, mátészalka, koncert

 

A kelleténél korábban, délután négy órakor indultunk Debrecenből. Erre azért volt szükség, mert kedvenc fotósunk - Dodi - szülei meghívták a zenekart egy kerti mulatságra Csengerbe. Néhány megálló, és nápolyis-vödör kiürítése után, hat, fél hét körül sikerült is megérkeznünk, itt már készen vártak minket a finomabbnál finomabb ételek, italok. Ezúton is szeretném megköszönni a kedves vendéglátást! Köszönjük :) Szóval épp kezdünk belemelegedni a kerti mulatozás élvezeteibe, mikor is elérkezett az idő, hogy továbbáljunk. Házigazdáinktól el sem búcsúztunk, mert nem sokkal később jött ez egész család, megnézni a koncertet.

Integetős kép Csengerből

Megérkezvén Mátészalkára már a fesztivál közepébe csöppentünk egyből. A színpadon egyből kedves ismerősöket találtunk, akik nem mások voltak, mint a Bürkös zenekar. Szerencsére tudtunk azért egy pár szót beszélni velük, mielőtt hazaindultak pihenni.

Innentől mienk is lett a színpad, hatalmas hangosítás, a keverőpult mögött kedves ismerősök (Túró és Toma), jó hangulat. Röviden szólva minden adott volt a kellemes hangulatú koncerthez.

Fel is pakoltuk a cuccokat, megcsináltuk a hangbeállást, közben a másik színpadon Kowalsky-ék nyomták a bulit. Amint annak vége lett, a húrokba is csaptunk. Hát hatalmas élmény volt. Sok-sok ember, sokan táncoltak, sokan énekeltek velünk, mindenki vidám volt, szóval tényleg nagyon jó volt. Persze alig akartak minket leengedni a színpadról, de aztán végül csak abba kellett hagynunk a zenélést, mert még előttünk volt a hazaút, a pakolás, és persze az alvás is (már akinek).

Volt még egy rövid fényképeszkedés, aztán gyors pakolás után, be is szálltunk a buszba, és elindultunk haza, és az úton már semmi, de semmi érdekes nem történt.

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua