Fasza kis levél:)

2009. január 26. 15:44 • azfeszt, sheket, szeged

 

Sziasztok!

Elég régen nem hallattunk magunkról, ezért most hír dömping következik:)

Amit már régóta meg akartam írni, de most fogok, az egy levél miatt jött fel bennem. Remélem Kapca válaszolt már a srácoknak, ha nem, akkor itt lenne az ideje írni valamit.

Ők írtak: sheket.hu/

 

 A következő levelet kaptuk:

/Megjegyzés: Sheket Zsolti, ha baj hogy leközlöm a levelet, szólj, és kiszedem:)/

"Kedves Attila!

Höjj! Nemrég olvastam a zenekarotok blogján (asszem) az azfeszten eltöltött napotokról írt kis élménybeszámolót. És megakadt a szemem a zenekarunk nevén.(mármint a Sheket-én (a maszkos harsonásgyerekes, akinek szerintetek bőrbetegsége vanXD))
Személy szerint elég régóta hallgatom a múúúzsikátokat és arra gondoltam, hamár így megemlített valamelyikőtök a blogon akkor biztos láttok valami szépetsjót a miénkben is. pont.
Azon agyaltam, nem lehetne összehozni egy valamiféle közös koncertet akár Debrecen,akár Szeged... akár Merre felé ... de nekem édesmindegy, hogy merre csak éppen megüresedett akoncertlistánk oszt bekék tőőteni:D
meg szerintem elég nagy élmény lenne (legalábbis nekünk biztos) egy ilyen összetalálkozgatás..
Jah nemtom számít e protekciónak hogy az aktuális csurákosotokat ismeremXD mer abba a suliba járok ahova ő járt...

nah nemtom majd meglátod:)
de azért kérek vissza egy "egyefenét", vagy egy "semmipézért"-et.
no písz
Zsolti voltam (Sheket klarinétos)

jah meg itt egy valami promó vidi hogyha véletlen érdekelne a dolog:
http://www.youtube.com/watch?v=8IzeJJspyK8&feature=related"

 

Hát mit is mondjak. Én nagyon nagyon örülök ennek:) Nekem bejött a muzsikájuk Azfeszten, meg tetszik a hozzáállás. Más nagypofájú bandák tuti beaggódnának, ha ilyeneket írnánk le. Dehát mi ilyenek vagyunk. És mánazonnal kinevezem önszántúan őket spanzenekarnak, ha már van közös szegedi sulis kapcsolat a fúvósók között, meg hasonlók.

Annyit azért még hozzátennék, hogy most kicsit nekünk is üres a koncertlista, de ami késik hátha nem múlik.

Szerintem jófejek, úgyhogy részemről örülnék a közös muzsikának. Reméljük össze is jön!

Üdv Sheket arcok:)

 

/folkerror.blog.hu-ról másolva, publikálás: 2009.01.26. 15:44/

 

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua