Életjel

2008. december 13. 02:24 • életjel

 

Nananana!

Nem, nincsen semmi baj, megvagyunk, csinálgatjuk a dolgainkat, csak például eltűntünk egy picit. De semmi baj, mert most éppen a közléskényszer határán vagyok, szóval gondoltam megosztok veletek egy pár - számomra fontosnak tűnő - információt.

Az van, hogy nagyon dolgozunk az albumon, vagyis most épp már nagyjából eljutottunk oda, hogy minden meg van örökítve, már "csak" meg kell keverni az anyagot és Ti is hallgathatjátok ezerrel.

Sőt! Nádas Peti barátommal gőzerőkkel dolgozunk az új honlapon, ami nagyon szuper lesz, még annál is csillivilibb, és... Ezt nem is tudom szavakba önetni :)

Arról már nem is beszélek, hogy mekkora arculatváltás van folymatban... Ezt majd a borítón, honlapon és ha úgy alakul, akkor minden velünk kapcsolatos dolgon tapasztalhatjátok.

Tervben van, hogy bizonyos morzsákat a "nagy átalakulásból és megújulásból" időnként megosztunk veltek a honlapon, aminek remélem nem kell beírnom a címét...

Na jó, közléskényszer kielégítve, vigyázzatok magatokra, Peti meg majd úgyis belefirkál az irományomba...

Amondó vagyok, hogy ha lesz 5 komment a beíráshoz, akkor mánazonnal megosztunk itt Veletek valami nagyon nagy titkosságot, úgyhogy bátran irjatok és akkor talán majd mi is besűrítünk itt mindent... Peti mit szólsz ehhez??

Na léptem, pusszantás. Egy kedves ismerősömet idézve: HULUJ

 

/folkerror.blog.hu-ról másolva, publikálás: 2008.12.13. 02:24/

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum