Debrecen elfoglalva:D

2009. október 14. 16:29 • buggz bunny, buli, debrecen, honolulu stars, klub, koncert, lovarda, muzsika, perényi 1, riport

 

Na de ha már itt vagyok, akkor még egy fontos bejegyzés, hír, akármi!

/neeem, még mindig semmi nyári összefoglaló, bár attól tartok, az idő elteltével annyira össze mosódnak majd az események, hogy azt sem tudjuk melyik kép hol készült:D/

Szóval az úgy kezdődött, hogy vége lett a nyárnak, vége a fesztiválszezonnak sajna. De az élet nem áll meg, csak nekünk, nem profi zenekaroknak kicsit belassulnak a dolgok. Főleg most, hogy Zülüke is elkezdett dolgozni, jó közel Debrecenhez (Lábatlan), de azért próbálunk haladni. Egy két koncert csak összesikeredik néha. Hogy ne csituljanak el a dolgok, gyorsan megkerestük a debreceni Friss Rádiót, ahol egy nagyon kellemes kis beszélgetést hoztunk össze Váradi Ferivel.

Zülüke - Folk Error

/Züzüke  Panyolán/

A riportot itt hallgathatjátok meg: riport

Mint hallható, megígértem Ferinek, hog ymindenképp összehozunk egy őszi bulit még Debrecenben.

El is kezdtük tervezni. Adott volt a helyszín -Perényi1- meg a személy -Nyaffi, akinek többek között a bemutatkozó koncertünket is köszönhetjük. /Zárójelben hozzátenném, hogy minden atomigaz bulvár hírrel ellentétben a Perényi1 igen igen jó hely, rendszeresen töltjük ott felesleges időnket:D/.

Buggz Bunny

/Buggz Bunny zenekar/

Már csak dátumot kellett egyeztetni, ami nem egyszerű, de összejött: december 11. és fellép velünk még a Buggz Bunny és a Honolulu Stars is (Bőgős Balázs másik zenekar).

Honolulu Stars

/Hololulu Stars zenekar/

 

Na, kérés teljesítve, lesz Debrecenben, ha nem is ősszel, de tél legelején, karácsony előtt picivel koncert.

Ámde rá egy hétre csörög a telefon, hát meghívtak minket a nagy multú debreceni Folkmásfélnapra is. Juhhéjj, hát persze hogy vállaljuk, főleg hogy ott is jó ismerősök fognak játszani, meg jó a társaság, meg táncházakat is csináltunk ott rendszeresen. Nem beszélve a "Das ist jobboldal" videórol, ami szintén ott lett felvéve:)(amíg le nem szedi azt is valaki szerzői jogokra hivatkozva) A dátum pedig november 6. péntek.

Na, ez rendben is volna, a Perényis buliig eltelik még egy hónap, nem lesz túl sűrű, pont ideális.

Skafunderz

/Skafunderz zenekar/

Rá pár napra beszélgetek a Fokk egyesület főemberével, Lacival. Mondom neki, lesz ám Debrecenben buli. Mondja tudja, november 7-én. Itt kicsit nem értettük meg egymást, mondtam neki 6, monjda 7, mondom 6. Hajdú székház, mondja 7. Lovarda... Ezt most hallom először, de aztán rákerestem. A Lovarda honlapján már fennt is van a program, méghozzá milyen:

Sergent Garcia, Skafunderz, Folk Error, a buli után meg atom király Balkán Elektro Party dj. Superstereoval!

Sergent Garcia, Skafunderz, Folk Error

/Lovarda plakát/

Csakhogy mi erről nem tudtunk akkor még hivatalosan. Azóta kiderült, engem próbált keresni Süli, aki szervezi, csak mindig délelőttönként hívott, én meg suliban, ráadásul 20-as számról, amit nem szívesen veszek fel, mert egy debreceni bróker cég meg van róla győződve hogy van 10 millám, amit náluk szeretnék befektetni:D És nemtok velük mit kezdeni. Bocsánat Sülinek innen:)

Lényeg a lényeg, kedves Feri, kérésedre nem is egy, hanem 3 buli is lesz Debrecenben:) És mindhárom különböző, teljesen más közegben, más emberekkel, más elvárásokkal, más helyen, de egy városban.

Debreceniek, el lesztek kényeztetve:D Aztán 2010-ben meg ki tudja, mikor jövünk legközelebb, most használjátok ki az alkalmat!!!

Kapcsolódó linkek ömlesztve:

V. Debreceni Folkmásfélnap - Perényi 1 Zenei Klub - Lovarda - Friss Rádió - Honolulu Stars - Buggz Bunny - Fokk

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua