Bálint naplója: 2012. 03. 31. Pécs

2012. április 3. 09:43 • bálint, koncert, pécs

 

2012. márc. 31. szombat, reggel 6:30, felkelés, de nem csak így hogy dzs, hanem így hogy áá dzs! Kinyílt a szemem és mint aki 15 órát aludt, éreztem már nem tudok visszaaludni, pedig csak reggel 8-kor akartam kelni, mivel Debrecenből PÉCSRE mentünk ezen az enyhén szeles :) napon. Végre sikerült egy nagyon jáófej sofőr urat szerezni, úgyhogy mindenki biztonságban érezte magát ezen az oda-vissza röpke 1000 km-es úton. A 10 órai indulás után délután 1-re már Veráéknál is voltunk, ahol az addig 4-en kényelmesen utazókhoz beszálltak még öten, így a 9 személyes buszban 9-en ültünk, ebből legalább 3 húsos művész úr - és akkor még tapintatos voltam :) szóval nem volt egy "népünnepély" az utazás. Viszont délután 4-5 körül valahogy megérkeztünk Pécsre a Zsolnay kulturális negyedbe, ami nagyon szép, nézzétek meg a fotókat aki nem hiszi!

A hangbeállás után elpusztítottuk a szendvicseket, amik nagyon finomak voltak, majd elhőtyögtünk a koncert kezdésig. Nagyon hálás közönség volt és a hangosítás is jó volt, szóval összességében egy jó hangulatú koncertet tudhatunk magunk mögött.

A koncert után a csapat elfogyasztotta azt a 3-4 palack bort, amit újdonsült barátaink ajánlottak fel, így a folk-kocsmára már többen egészen jól érezték magukat, ha értitek miről beszélek... végül este 11-kor elindultunk haza, természetesen Pestig óriás after-party a buszban (kivéve akik aludtak volna...), majd miután kiürült a busz és maradt a Tiszántúlra utazó csapat, Attis segítségével szóval tartottuk Zolit, a sofőrt egészen Debrecenig (jó mondjuk én a végén már sunnyogva csukott szemmel relaxáltam, csak néha felnevettem hangosan, hogy úgy tűnjön, mintha még ébren volnák). Szóval reggel 6:30-ra itthon is voltam. Izgalmas és tartalmas nap volt, köszi mindenkinek, aki részt vett benne bármilyen formában! :) Nekem ilyen volt a pécsi koncert, sziasztok!

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua