AZFESZT - összefoglaló 1

2008. augusztus 4. 15:56 • azfeszt, fesztivál

 

Na,  csak írok már  pár sort arról ami publikus is meg velünk is történt:) Majd akkor akartam írni, mikor már képek is vannak, de nincs kedvem kivárni, azt majd később.

 

Szal Azfeszt!

Végülis Attissal mentünk le kettesben pénteken 2 körül, mer puca asszonta nincs zséje. Persze este 8kor csak megjelent, mer szerzett zsét, meg Parno Grasztékkal be is jött:)

Megérkezésünk után leparkoltunk egy jó árnyékos helyre, aztán irány a büfé. Én sajna nem ihattam szeszt, mert gyógyszereztem, de Attis pörgött helyettem is:) Az az igazság, hogy egész este 7-8ig nem nagyon voltak ínyünkre való zenekarok, ezért kóvályogtunk összevissza. Megnézteünk egy két mérges zenekart a mérges színpadon, meg egy két érdekességet a kapcsolatoson is. Héj, volt ott a tehetségkutatón egy banda, a Sheket, aki aztán nyert is valamit. Jó fasza kis zsidó muzsikát nyomtak, hegedű, klarinét (ami atom zsir volt) meg rocker alapbanda. Teljesen korrekt volt. Csak egy dolgot nem értettem. A pozanos, ami szintén jó téma volt, kb egy ilyen operaházfantomja maszkban nyomta. Lehet valami betegsége volt, vagy nemtom, mindenesetre érdekes volt:)

Amúgy ha valaki kiváncsi lett rá, itten megtalálhatók: profile.myspace.com/index.cfm

Utána lassan annyi lett az idő, hogy lehetett nekem is inni gyógyszeremre, csak megvettem hát az első sörömet.

A délután további részében pancsoltunk a medencében egy kicsit Rettentével, aki a Fokk nagy főnöke.

Ótán belenéztünk a Beshodromba, volt benne dob cucc is, ami eddig nem, aztán jött volna a Belga, számomra uncsi volt, de Attisék széthöbörögték. Ja, mer közbe megérkezett Lacika meg Tamás is, jözzek zenélni az egész Bürkös a ParnoGrasztal. A Republicot pont emiatt nem is tudtuk megnézni, merhát a Parno az akkora volt, hogy beszarás. Szétugráltuk, hőbörögtük. Francia Puca téma majd megőrült tőle:) Zsír volt. Meg utána a Ganxsta is azér jó volt, bár szrintem nem szólt túl tutin, de lehet én voltam túl józan.

Hajnalra meguntam a hőbörgést, inkább lefekütem, de fél óra kinlódás után elkezdett vérezni az orrom, így aztán inkább visszamentem a medencéhez, ahol meglepetésemre mindenki ott volt, és partizott. Hát csatlakoztam. Atom téma volt:) 11ig hőbörögtünk, ismeretlenből ismerősre átváltós csajokkal, zenekarokkal, spanokkal.

Folyt köv....

 

/folkerror.blog.hu-ról másolva, publikálás: 2008.08.04. 15:56/

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua