Azé' ez bosszantó kicsit...

2009. február 14. 00:36 • 4fordance, beshodrom, csillag születik, nyíregyháza, video

 

Na hali!

Nem szoktam höbörcködni nagyon itt, de most kicsit felbosszantottam magam asszem. Ülök a gép előtt, megy a minőségi műsor a rtlklubon (reflektor), hallom a kvízkérdést, "hova nem utazik a 4fordance?". Há mondom csak megnézem, ha már ismerősök, "exkollégák".

Arról szólt a színvonalas hír, hogy az egyik tag barátnője miatt nem mennek Kínába a srácok (ha bárkit érdekel, a végén eltorzított fejjel bevallja egyikük, akinek körszakálla van...). De amúgy jól pörögnek, nagy változások vannak. Ezerrel készülnek az új nagyműsorukra.

  folk error - 4 for dance közös buli

 /egy sikeres közös buli után a srácok dedikálnak, mi pakolunk/

És jön a lényeg.

A megújulás érdekében, vagy valami ilyesmi miatt lecserélték az eddigi zenekarukat a Beshodromra.

Na szép!

Csak hogy tisztán lássatok!

Egyrészt nem ők cseréltek le minket, mi mondtuk már az első "nagyműsor" elkészültekor, hogy a következőben már nem kívánunk-tudunk részt venni, mert a 4fordancekedés nekünk nagyjából fél évet tett ki, ami nagyon jó volt, meg élveztük, de a saját dolgainkkal semmit nem tudtunk haladni. Na meg nem is a táncosok kísérőzenekaraként akartunk bevonulni a történelembe. A Beshodrom már megteheti ezt nyugodtan, nekik senki nem fogja felróni ezt. De azért ez a lecserélés kicsit gáz. Már a Metropol újságban is megírták ezt egyszer, hogy le vagyunk cserélve, de az nem zavart annyira. De ez most nem adta.

Szóval a lényeg:

a 4fordance nem cserélte le azt a zenekart, aki végig asszisztálta a befutásukat tevékenyen, hanem mi léptünk.

Csakhogy tudjátok...

Megpróbálom majd a videót is linkelni.

...frissítés na....

Nem találom sehun a hülye rtl oldalon a riportot, zért berakom az első közös munkánkat, ahol azért elég erősen ki van emelve, kinek köszönhetik a hátteret:)

eHUN:

 

 

/folkerror.blog.hu-ról másolva, publikálás: 2009.02.14. 00:36/

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua