Új honlap

2013. június 15. 08:56 • honlap, zene, új album, ablakomba

 

Sziasztok! Itt az új honlapunk, nézegessétek, szeressétek!

Tovább...

Akciós Folk Error CD

2012. november 6. 08:12 • akció, lemez, karácsony, új album

 

Mivel ebben a hónapban két napot a stúdióba bezárva fogunk tölteni, új anyagok felvételével, ezért szeretnénk meglepni Titeket egy kis akcióval.

Tovább...

Pupi

2012. október 2. 09:04 • pupi, feldolgozás, video

 

Hát igen. Ez az egyik legnagyobb visszhangot keltő számunk. Gondoltam írok is róla egy külön bejegyzést, ha már olyan sokan kérdeztétek tőlünk, hogy honnan jött az ötlet, hogy feldolgozzuk a számot.

Tovább...

Szolgálati közlemény

2012. szeptember 25. 07:31 • elköszönés, nádas péter

 

Szeretném tudatni veletek, hogy több mint 6 évnyi közös munka után elbúcsúzom a zenekartól. A rákkenróll életmód, a sztársággal együtt járó negatívumok, a véget nem érő celeb partyk és a mértéktelen kábítószer fogyasztás miatt legyengült a szervezetem, és nem tudom folytatni a közös munkát.

Tovább...

Fényes Napok

2012. szeptember 3. 12:01 • fényes napok, mátészalka, koncert

 

A kelleténél korábban, délután négy órakor indultunk Debrecenből.

Tovább...

Bálint naplója: 2012. 03. 31. Pécs

2012. április 3. 09:43 • bálint, koncert, pécs

 

2012. márc. 31. szombat, reggel 6:30, felkelés, de nem csak így hogy dzs, hanem így hogy áá dzs! Kinyílt a szemem és mint aki 15 órát aludt, éreztem már nem tudok visszaaludni, pedig csak reggel 8-kor akartam kelni, mivel Debrecenből PÉCSRE mentünk ezen az enyhén szeles :) napon.

Tovább...

Nem is olyan csendes éj

2011. december 15. 09:58 • 2joints, újév, ünnepek, budapest, debrecen, i. nufolk fesztivál, kiskarácsony 2011, koncert, maszkura és a tücsökraj, millenáris fogadó, népzene, rock, ska, skafunderz, szabó balázs és bandája, unpluged klub, világzene

 

Mi a program az ünnepek alatt? Budapestieknek és debrecenieknek van egy egy ajánlatunk:)

Tovább...

Mahasz lista

2011. október 20. 10:59 • mahasz lista

 

Múlt héten ismételten felkerültünk a MAHASZ top 40-es listájára.

Tovább...

Vera naplója

2011. október 15. 12:09 • kobuci, koncert, vera naplója

 

Újra itt… sikeres Folk error hétvégét tudhatunk magunk mögött, koncerttel, próbával, hasznos együtt töltött percekkel.

Tovább...

Vera naplója - új funkció a Facebook oldalunkon

2011. szeptember 13. 14:57 • facebook, koncert, liska vera, napló, savaria, szombathely, utazás

 

Kedves szeretett énekeslányunk, Liska Vera úgy döntött, hogy ő is szeretne megmutatkozni előttetek, nem csak mint énekes, hanem mint létező emberke:) Ennek eredményeképpen ezentúl ő is fog nekünk blog bejegyzéseket írni. Nagyon kedves és szórakoztató a stílusa, megéri olvasgatni! Ezeket az oldalakat személyes jellege miatt csak a Facebook oldalunkat like-olók tudják majd teljes terjedelmében olvasni. Szóval ne sajnáljátok a kattintást tőlünk;)

Tovább...

 
<< Előző
 

Címkék

koncert, video, fesztivál, debrecen, album, buli, 4fordance, azfeszt, budapest, panyola, interjú, pálinka, kobuci, életjel, honlap, muzsika, fénykép, szavazás, fokk, campus, rtl klub, újságcikk, duna tv, népzene, nyíregyháza, klip, klub, stúdió, riport, utazás, csillag születik, youtube, világzene, pucageri, szombathely, savaria, parno graszt, lovarda, a38, perényi 1, magyarbodi, magyarbodogei galambozo, pixelfilm, settenkedo1, bandland, studio, montázs, bürkös, zenelejátszó, honolulu stars, tls, facebook, új album, közösség, skafunderz, karácsony, retro, capmus, perényi egy, cikk csak úgy, valami, kobuci kert, indulj el, árock, csík zenekar, harmónika, dűvő, üdvözlet, rovat, zsenik a hangszereinken, dr valter, jobboldal, hajdúböszörmény, lemez, sergent garcia, buggz bunny, hajdú székház, haon, szin, krippa, paula, héjjegykettő, eső, karnevál, tankcsapda, könczei, ethnokol, rákoskert, nepzene.hu, toma, próbaterem, dezsőházi, Take Five, sheket, angol, sopron, balatonsound, sziget, voltfesztivál, hegyalja
 
 

Archívum

 
  • auto-market.dp.ua